REZERVACIJE

REZERVACIJE stola ili stolice

ŽELIM BIRATI TOČNO DEFINIRANU POZICIJU STOLICE ILI STOLA
– vaucher u cinema caffe baru

Dolazim u kino svakog dana u radno vrijeme od 9 do 24 sata i na šanku kod konobara zatražim rezervaciju.
Plaćam vaucher 20 kuna po stolici ili 80 kuna za stol sa 4 stolice, ali taj iznos trošim za cugu u kinu.
Ako sam zakasnio ili nisam došao, novac mogu dobiti natrag ili rezervirati za neki drugi dan. Ako na određeni birani dan ne potrošim cijeli iznos sa vauchera a potrošio/la sam pola ili više od pola iznosa sa vauchera, moram tražiti da mi se vrati preostali iznos sa vauchera isti dan, u protivnom gubim sav preostali iznos sa vauchera.
Svi neiskorišteni vaucheri sa punom cijenom (što znači da nisam ništa trošio novaca sa vauchera jer nisam stigao na svoj željeni film) prestaju vrijediti 01. 09. 2019. u 24:00 sata i tada više nemam pravo na povrat novca ili druge rezervacije.

ŽELIM OBAVITI ONLINE REZERVACIJU OD KUĆE
(neda mi se dolaziti u kino prije filma)

Odlazim na internetu na Entrio.hr sustav ulaznica 48 sati prije filma (dva dana prije filma u 18 sati se otvaraju rezervacije).
Potražim film koji me zanima (mogu na Google upisati hrvatsko ime filma i dodati riječ ‘entrio.hr’).
Rezerviram potreban broj i tip mjesta za film koji sam odabrao, a elektronske ulaznice stižu na moj e-mail.
Za ulaz u kino na zaslonu svog mobitela pokazujem QR kod iz maila (ne printam – čuvam okoliš).
Kako nisam mogao izabrati konkretno mjesto, biram jedno od slobodnih rezerviranih mjesta za Entrio.hr korisnike.
Ova rezervacije je solidarna, besplatna i jednostavna, ali ću se organizatorima odužiti kupovinom cuge u film caffeu.

VAŽNO !!!
Rezervirati mogu samo do dana projekcije do 18:00 sati.
Ne čekam ‘zadnju minutu’ dolaska, jer znam da i drugi čekaju na moje(bolje) mjesto u kinu.

MORAM DOĆI U KINO NAJKASNIJE DO 20:20 SATI,
jer rezervacije prestaju vrijediti točno u 20:30 i nakon toga moje mjesto može zauzeti netko drugi.

Ljetno Kino Gradec i ove sezone omogućava svojim posjetiteljima da rezerviraju stol sa stolicama ili samo svoju stolicu na programima. Vama koji možda zbog obaveza dolazite neposredno pred početak programa osiguravamo rezervirani prostor za sjedenje ili boravak s društvom. Kupovinom vauchera za piće po izboru unaprijed pomažete realizaciju projekta, a mi se zahvaljujemo tako da Vam rezerviramo prostor za sjedenje ili boravak s društvom.

Rezervaciju je moguće izvršiti svaki dan tijekom trajanja sezone od 9 do 17 sati isključivo u Ljetnom Kinu Gradec (telefonske, Facebook ili mail rezervacije ne uvažavamo).

Rezervaciju za određeni dan potrebno je izvršiti najkasnije četiri (4) sata prije početka prvog programa večeri.

Prilikom rezervacije djelatnik kina izdaje VAUCHER kojim se potvrđuje rezervacija za određeni dan i projekciju, a što je navedeno I na samom vaucheru.

Rezervacija jednog mjesta iznosi 20 kuna što je moguće u cijelosti iskoristiti na odabir pića po izboru isključivo u službenom ugostiteljskom objektu kina, a ujedno osigurava rezervaciju JEDNOG mjesta za sjedenje na određeni dan te pripadajući program.
Rezervacija JEDNOG (1) stola uključuje ČETIRI (4) stolice, a iznosi 80 kuna. Istu je jednako moguće u cijelosti iskoristiti na odabir pića po izboru isključivo u službenom ugostiteljskom objektu kina.
Prilikom rezervacije potrebno je navesti za koji dan (datum) i za koji program se osigurava rezervacija. Isto stoji na vaucheru koji je Vaša potvrda plaćanja konobaru za odabir pića po izboru isključivo u službenom ugostiteljskom objektu kina.
Nakon predaje vauchera konobaru uz naručeno piće on će Vam ispostaviti valjani račun službenog ugostiteljskog objekta kina, a konkretni vaucher prestaje važiti.

Za osigurani prostor naveden na vaucheru REZERVACIJA PRESTAJE VAŽITI TRIDESET (30) MINUTA PRIJE POČETKA PROGRAMA (npr. u 20:30, ako program kreće u 21:00).

Svi neiskorišteni vaucheri prestaju važiti 02. 09. 2018. u 24:00 sata, odnosno po završetku sezone 2018. Ljetnog kina Gradec. Rezervacije koje nisu iskorištene na dan naveden na vaucheru ne vrijede za bilo koji drugi dan, nego se moraju ponovo rezervirati za novi termin, ali se iznos vauchera može iskoristiti na odabir pića po izboru isključivo u službenom ugostiteljskom objektu kina bilo koji dan do 01. 09. 2019. do 24:00 sata.

Organizator određuje da se od sveukupnog kapaciteta sjedećih mjesta u kinu može maksimalno rezervirati jedna polovina (1/2). Ostalo je namijenjeno za slobodan odabir sjedenja.

Organizator pridržava pravo rezervacije stolova i stolica u kinu za službene potrebe.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja prije dolaska u naše kino slobodno nam se pitanjem obratite putem službene web ili Facebook stranice.